Contactes amb assemblees

Per contactar amb qualsevol assemblea territorial o saber quan i on es reuneixen, podeu consultar el nou directori autogestionat d’assemblees:

Per adherir-vos a la llista de sectors en lluita ompliu aquest formulari:

Per contactar amb la comissió extensió:

  • E-mail: extensio.acampadabcn@gmail.com
  • Twitter: @PrenLesPlaces
  • On estem: Plaça Catalunya, sortida portal de l’Angel (Barcelona)
  • Xarxa: http://network.takethesquare.net (grup “extensio#acampadabcn”)

2 responses to “Contactes amb assemblees

  1. Hola!! el passat 15J en el Parlament , com ha component dels indignats de Vic , vaig anar el parlament i vaig deixar UN PEN DE CONECCIO A INTERNET MOVISTAR DE COLOR BLANC a una comissió de vari , no recordo quina ni el nom però m’agrediria recuperar-lo , podeu preguntar si us plau qui el te .
    Atentament Enric 68918 14 71

  2. Carta d’un INDIGNAT de Vic

    Sóc un indignat que està a la plaça de Vic .
    A la plaça som treballadors, universitaris, tècnics, llicenciats, aturats, pares, mares, avis, punkis, , hippies, immigrants …fins i tot algun polític . Cadascú vota al seu partit polític o no vota, uns porten temps intentant canviar coses i d’altres han decidit començar a fer-ho ara, però tots estem indignats, perque a tots ens afecta el que està passant.
    Penso que cal recordar que hi va haver unes primeres dones que van demanar votar, una primera vaga general per reivindicar els drets dels treballadors … i moltes altres actuacions realitzades al llarg de la història per gent com tu i com jo. Són exemples d’accions reivindicatives que sumades a molta feina de formigueta han permès que tinguem drets assolits, malgrat se’ns estant retallant per tot arreu. Tots aquest drets semblaven un somni irrealitzable i entre tots es van fer realitat.
    De la mateixa manera, ara els indignats reivindiquem una democràcia real. Demanem polítics que treballin per al poble, l’eliminació dels privilegis dels que gaudeix la banca , polítics i grans grups empresarials… Massa sovint en nom del bé comú la política treballa en benefici d’uns quants. I estem indignats , ja ni ha prou!!.
    Estem treballant per una societat millor feta entre tots i per a tots. I això no és un somni, és l’ara i el futur que volem.
    A Vic tenim alguns regidors ( dels quals tothom hauria de saber el nom) que no són aigua clara. S’han portat a terme projectes molt lloables,(com regidors que han donat el seu sou) però també hi ha corrupció, especulació i mala gestió. Hi ha qui compra terrenys a baix preu i després els ven a l’ ajuntament a un preu duplicat . Què passa amb les “adoveríes” ? I tenim un teatre-auditori ( i endavant amb la cultura, molt bé!), però calien uns 30milions mentre hi ha llars d’infants i escoles que estan en barracons? Teniem un IMPE Vic (empresa de l’ ajuntament) que gestionava en benefici propi . I l’Hospital General amb unes mancances que un no s’imagina fins que parla amb els seus treballadors I les retallades en sanitat van a més.
    Les constructores”arruïnades” mentre tenen vivendes noves buides ( si no les tenen ja bancs i caixes) i famílies senceres han perdut una casa que hauràn de seguir pagant. I les noves empreses ja no hauràn de declarar l’impacte ambiental, i ja no parlem de la Llei “Omnibus”, que ja està essent valorada per professors de dret constitucional com una veritable bestiesa.
    Crisi económica, crisi económica! i mentrestant es malversen diners públics.

    I parlant de crisi: si manifestem que els polítics no ens representen, si ens venen que la solució a la crisi és retallar pressupostos en drets socials, en medi ambient, en baixar els sous als treballadors per a què les empreses recuperin benefici i els diners són en mans d’uns pocs…estem parlant de crisi económica o crisi del sistema?
    El moviment d’ Indignació abandona en alguns llocs les acampades , però no les idees. Seguim i seguirem aquí fins que les coses canvïn. Tots sóm còmplices i solució del que està passant.
    Portem uns dies debatent, compartint idees sobre sanitat, economia, educació, comerç just, medi ambient, immigració ….I no tan sols debatent, traient conclusions i treballant per poder generar solucions que esdevinguin accions,MAI VIOLENTES.
    Exigim canvis: “Declaració de mínims Acampada Vic” (podeu trobar-la al nostre blog junt amb les conclusions de tots els debats ). Les declaracions de cada Acampada tenen arreu del món punts bàsics comuns i la individualitat de cada lloc, i han estat presentades a polítics i ajuntaments. Comencem a posar fil a l’agulla!
    La conclusió a la que uns servidors hem arribat, és que per canviar les coses, el canvi s’inicia des d’un mateix. Ja no serveixen crítiques i queixes, vine i exposa, en parlem i millorem. Fes-hi alguna cosa!
    Ja ha passat el temps de no fer res, de prejudicis, d’ esperar que la solució vingui dels altres o de culpar als qui vénen de fora dels nostres problemes.
    No sóm perfectes però cada dia estem millorant , i amb tu serem més.
    INDIGNAT, IL.LUSIONAT I PARTICIPA .
    http://acampadavic.wordpress.com (blog de l’ acampada)
    http://red.tomalaplaza.net (xarxa de servidors alternativa recomanada a Plaça Catalunya,ja que el moviment ha sofert nombrosos atacs informàtics)

Deixa un comentari